Wiji poppy gulung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Poppy seed roll
Walnut (diós) and poppy seed (mákos) bejgli
Walnut (diós) and poppy seed (mákos) bejgli
Jeneng liyanéWalnut roll
JinisPastry
Tlatah utawa prajaCentral Europe: Hungary, Poland, Slovakia, Czech Republic
Woworan pokokFlour, sugar, egg yolk, milk or sour cream, butter, poppy seeds or walnuts or chestnuts
Buku masakan: Poppy seed roll  Médhia: Poppy seed roll

Gulung wiji poppy minangka salah sawijining bentuk jajanan sing kalebu roti ragi manis ( viennoiserie ) kanthi wiji empuk, legi, lan pait. Isi alternatif yaiku tempel kenari cincang, utawa kastanye cincang.