Nyamikan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Campuran Trail minangka panganan cemilan klasik; ing kene digawe nganggo kacang, kismis, lan M & M
Gambar sawetara cemilan woh-wohan lan sayuran sing kurang kalori, kalebu apel, asparagus, bit, lada, endhog, lan tomat .

Nyamikan minangka panganan cilik lan umume dipangan ing antarane panganan. [1] Cemilan ana macem-macem jinis, kalebu panganan cemilan rangkep lan panganan olahan liyane, uga barang sing digawe saka woworan seger ing omah.

Biasane, cemilan disiapake saka bahan-bahan sing umume kasedhiya ing omah tanpa persiapan sing akeh. Asring dipotong adhem, woh-wohan, turahan, kacang-kacangan, sandwich, lan permen digunakake minangka cemilan. Kanthi didol toko, panganan cemilan rangkep dadi babagan sing penting.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Snack". Dictionary.com. Retrieved 13 March 2011.