Minimarket

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Minimarket kalebet salah satunggaling jinis pasar swalayan ingkang miturut ukuranipun alit. Minimarket punika kados toko ingkang nyade panganan, ombèn-ombèn, lan kabetahan pokok manungsa.

Macem-macem minimarket ingkang wonten ing Indonésia inggih punika :

Minimarket wonten Indonésia punika. nggadah potensi ageng, taun 2014 maon wonten omzet ngantos 175 T saking usaha minimarket punika.