Nortier Simanungkalit

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Nortier Simanungkalit (lair ing Tarutung, 17 Dhésèmber 1929 – pati ing Jakarta, 9 Maret 2012 ing umur 82 taun)[1] iku sawijining komponis Indonésia kang ditepungi mligi kanthi karya lagu-lagu mars lan himne. Sapérangan karyané tuladhané ya iku mars lan himne SEA Games X (taun 1979), lagu Senam Kesegaran Jasmani (1980-an), lan Mars Pemilu 2004.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Subkhan. Komposer N. Simanungkalit Tutup Usia. Tempo.co, Jumat, 9 Maret 2012. Diaksès tanggal 10 Maret 2012.
  2. Nadeak, C., Hidayat, R. Raja Mars dari Tarutung. GATRA, Edisi 23, Jumat, 16 April 2004. Diaksès tanggal 10 Maret 2012.

Pranala njaba[besut | besut sumber]