Ngemis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Ngemis iku sawijining tumindak utawa pagawéan sing dilakoni déning wong sing mbutuhaké dhuwit utawa panganan kanthi njaluk-njaluk marang wong liya. Panggonan ngemis bisa ing panggonan sing ramé kaya ing pasar, stasiun sepur, stanplat bis, utawa ing lampu setopan.

Pratélan pustaka[besut | besut sumber]

  • Born Losers: A History of Failure in America, by Scott A. Sandage (Harvard University Press, 2005).