Ngemis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pengemis di Samarkand tahun 1905

Ngemis iku sawijining tumindak utawa pegawéyan sing dilakoni déning wong sing mbutuhaké dhuwit utawa panganan kanthi njaluk-njaluk marang wong liya. Panggonan ngemis bisa ing panggonan sing ramé kaya ing pasar, stasiun sepur, stanplat bis, utawa ing lampu setopan.

Dhaptar pustaka[sunting | sunting sumber]

  • Born Losers: A History of Failure in America, by Scott A. Sandage (Harvard University Press, 2005).
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Ngemis ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ngemis&oldid=834241"