My Sassy Girl

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jun Ji Hyun, kang meranake The Girl ing My Sassy Girl

My Sassy Girl inggih punika salah satunggalipun filem Koréa kang disutradarai déning Kwak Jae Young ing taun 2001 inggih punika diangkat saking carita Kim Ho Sik.[1]

Profil Film[besut | besut sumber]

Profil saking filem punika:

  1. Judhul Film: My Sassy Girl
  2. Genre: Komedi-Drama-Romantis
  3. Sutradara: Kwak Ja Young
  4. Produser: Shin Chul
  5. Kang Nulis Skenario: Kim Ho Sik lan Kwak Jae Young
  6. Studio kang Produksi: ShinCine
  7. Nagara: Koréa
  8. Basa: Koréa
  9. Durasi: 123 menit
  10. Tanggal Rilis: 27 Juli 2001 ing Koréa Kidul

Profil Sapanunggalipun[besut | besut sumber]

  • Ing taun 2001 My Sassy Girl, filem punika kasade kathah no 2 kalih inggih punika 4.852.845 tiket wonten nasional lan 1.765.100 ing Seoul kaya-kaya kados 10 minggu ing biyoskup.
  • Film kang dipundadosaken versi Amérika (2008) kanthi irah-irahan kang sami my sassy girl, ing versi Jepang Ryokitekina Kanojo, lan versi Bollywood (2008) kanthi irah-irahan Agli Aur Pagli.

Kang Meranaken Film[besut | besut sumber]

Peran utama ing filem inggih punika:

Aluripun[besut | besut sumber]

Carita punika dipunwiwiti saking pertemuan Gyun Woo kalih The Girl ingkang mabuk, ing stasiun. Patemon punika dados gesangipun Gyun Woo bènten. Gyun Woo ingkang kasebat tresna déning The Girl punika kapeksa gendhong piyambakipun ing motel amargi mabuk lan smaput. Gyun Woo kapeksa mlebet bui amargi kepanggih kalih The Girl punika. Kadospun Gyun Woo sadar manawi The girl punika nandhang brongta amargi dipuntilar séda pacaripun. Gyun Woo gadhah rasa badhé ngusanani brongtanipun The Girl. Gyun Woo dados kancanipun The Girl, Gyun Woo kapeksa nglajengaken punapa kang dipunpengini The Girl punika. Lintu sepatu, maringi kembang kang pas 100 dinten Gyun Woo lan The Girl punika ketemu. Gyun Woo boten sadar manawi sesambetanipun kaliyan The Girl punika boten namung kanca kemawon.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. www.indosiar.com(dipuntingali tanggal 13 Agustus 2011)
  2. kitareview.com(dipuntingali tanggal 13 Agustus 2011)