Jun Ji Hyun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jun Ji-hyun
JunJihyun2009.jpg
Jun Ji-Hyun promosi ing taun 2009
Pratélan latar wuri
ParabanGianna Jun
Jeon Ji-hyun
SakaSeoul, South Koréa
Mangsa akarya1997–present

Jun Ji-Hyun
Hangul전지현
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaJeon Ji Hyeon
McCune–ReischauerChŏn Chihyŏn
Jeneng lair
Hangul왕지현
Hanja
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaWang Ji-hyeon
McCune–ReischauerWang Chihyŏn

Jun Ji Hyun inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Koréa Kidul. Ingkang taksih alit Jin Ji Hyun mimpi dados pramugari,ing umur 16 taun, Jun wiwit kenal kalih modeling.

Profil saking Jun JI Hyun[besut | besut sumber]

Profil saking Jun Ji Hyun inggih punika:

Karir[besut | besut sumber]

karir Jun dipunwiwiti saking dados model ing majalah Echo Magazine ing taun 1997. Sesampune punika wiwit dados bintang filem, filem kang no satunggal inggih punika ‘’'White Valentine’’’ ing taun 1999. Ing taun nglajengipun bintangi ‘’’II Mare’’’. Suksesipun Jun kados bintangi filem komedi romantis ‘’’My Sassy Girl’’’ ing taun 2001. kados filem punika Jun dipunkenal ing Internasional lan seged menangakake penghargaan dados Best Actrees ing Daejong Film Festival]] ing taun 2002.

Film kang Dibintangi Jun[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Saliyané punika Jun bintangi filem Runaway.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. m.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)
  2. www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)