Jun Ji Hyun

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Jun Ji-hyun
JunJihyun2009.jpg
Jun Ji-Hyun promosi ing taun 2009
Pratélan latar wuri
Paraban Gianna Jun
Jeon Ji-hyun
Saka Seoul, South Korea
Mangsa akarya 1997–present

Jun Ji-Hyun
Hangul 전지현
Alihaksara sing Disampurnakaké Jeon Ji Hyeon
McCune–Reischauer Chŏn Chihyŏn
Jeneng lair
Hangul 왕지현
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Wang Ji-hyeon
McCune–Reischauer Wang Chihyŏn

Jun Ji Hyun inggih punika salah satunggalipun aktris lan model saking Korea Selatan. Ingkang tasih alit Jin Ji Hyun mimpi dados pramugari,ing umur 16 tahun, Jun mulai kenal kalih modeling.

Profil saking Jun JI Hyun[besut | besut sumber]

Profil saking Jun Ji Hyun inggih punika:

Karir[besut | besut sumber]

karir Jun dipunwiwiti saking dados model ing majalah Echo Magazine ing taun 1997. Sesampune punika mulai dados bintang film, film kang no setunggal inggih punika ‘’'White Valentine’’’ ing taun 1999. Ing taun nglajengipun bintangi ‘’’II Mare’’’. Suksesipun Jun kados bintangi film komedi romantis ‘’’My Sassy Girl’’’ ing taun 2001. kados film punika Jun dipunkenal ing Internasional lan seged menangakake penghargaan dados Best Actrees ing Daejong Film Festival]] ing taun 2002.

Film kang Dibintangi Jun[besut | besut sumber]

Drama[besut | besut sumber]

Sakliyane punika Jun bintangi film Runaway.[2]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (id)m.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 12 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jun_Ji_Hyun&oldid=986782"