Musiyum Nasiyonal Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Musiyum Nasional Indonésia iku musiyum sing nyimpen paninggalan kabudayan kuna ing Indonésia. Musiyum iki manggon ing Jakarta. Kolèksiné punjul 140.000 barang sing dipilah dadi 7 jinis, ya iku prasajarah, arkéologi, keramik, nimismtik-heraldik, sajarah, ètnografi, lan géografi.