Musiyum Nasiyonal Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Musiyum Nasional Indonésia iku musiyum sing nyimpen paninggalan kabudayan kuna ing Indonésia. Musiyum iki manggon ing Jakarta. Kolèksiné punjul 140.000 barang sing dipilah dadi 7 jinis, ya iku prasajarah, arkéologi, keramik, nimismtik-heraldik, sajarah, ètnografi, lan géografi.