Musiyum Nasional Indonésia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Musiyum Nasional Indonésia iku musiyum sing nyimpen paninggalan kabudayan kuna ing Indonésia. Musiyum iki manggon ing Jakarta. Kolèksiné luwih saka 140.000 barang sing dipilah dadi 7 jinis, ya iku prasejarah, arkéologi, keramik, nimismtik-heraldik, sajarah, ètnografi, lan géografi.