Muséum Nasional Indonésia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Museum Nasional Indonesia iku sawijining museum sing nyimpen paninggalan kabudayan kuna ing Indonesia. Museum iki manggon ing Jakarta. Kolèksiné luwih seka 140.000 barang sing dipilah dadi 7 jinis, yaiku prasejarah, arkéologi, keramik, nimismtik-heraldik, sajarah, ètnografi, lan géografi.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.