Mohammed Waheed Hassan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dr. Mohammed Waheed Hassan
ޑރ. މުހައްމަދު ވަހީދު ޙަސަން
Mohammed Waheed Hassan


Sedang Menjabat
Mulai menjabat 
7 Fèbruari 2012
Pendahulu Mohamed Nasheed

Masa jabatan
11 November 2008 – 7 Fèbruari 2012
Presiden Mohamed Nasheed
Pendahulu Ibrahim Muhammad Didi
Pengganti 'Jabatan kosong

Lahir (1953-01-03) 3 Januari 1953 (umur 65)
Malé, Maladewa
Partai politik GIP-National Unity
(Gaumee Itthihaad)
Suami/Istri Ilham Hussain
Anak Widhadh Waheed
Fidha Waheed
Salim Waheed
Tempat tinggal Hilaalige' (Resmi)
Eureka (Pribadi)
Almamater Universitas Stanford
Profesi politisi
Agama Islam

Dr. Mohammed Waheed Hassan (Cithakan:Lang-dv; lair 3 Januari 1953; umur 65 taun)[1] inggih punika Présidhèn Maladewa ing wekdal samangke. Panjenenganipun wiwit njabat dados présidhèn awit tanggal 7 Fèbruari 2012.[2] Saderengipun njabat dados présidhèn panjenenganipun dados Wakil Présidhèn Maladewa.[2] Panjenenganipun punika dados gantosipun présidhèn saderengipun Mohamed Nasheed, ingkang mandhap kalungguhan.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ Dr. Waheed’s Biography dipununduh tanggal 7 Maret 2012
  2. ^ a b c New Maldives leader Waheed Hassan denies coup claim dipununduh tanggal 7 Maret 2012