Mohammed Waheed Hassan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Dr. Mohammed Waheed Hassan
ޑރ. މުހައްމަދު ވަހީދު ޙަސަން
Mohammed Waheed Hassan

Sedang Menjabat
Mulai menjabat 
7 Februari 2012
Pendahulu Mohamed Nasheed

Masa jabatan
11 November 2008 – 7 Februari 2012
Presiden Mohamed Nasheed
Pendahulu Ibrahim Muhammad Didi
Pengganti 'Jabatan kosong

Lahir (1953-01-03) 3 Januari 1953 (age 63)
Malé, Maladewa
Partai politik GIP - National Unity
(Gaumee Itthihaad)
Suami/Istri Ilham Hussain
Anak Widhadh Waheed
Fidha Waheed
Salim Waheed
Tempat tinggal Hilaalige' (Resmi)
Eureka (Pribadi)
Almamater Universitas Stanford
Profesi politisi
Agama Islam

Dr. Mohammed Waheed Hassan (Cithakan:Lang-dv; lair 3 Januari 1953; umur 63 taun)[1] inggih punika Presidhèn Maladewa ing wekdal samangke. Panjenenganipun wiwit njabat dados presidhèn awit tanggal 7 Februari 2012.[2] Saderengipun njabat dados presidhèn panjenenganipun dados Wakil Presidhèn Maladewa.[2] Panjenenganipun punika dados gantosipun presidhèn saderengipun Mohamed Nasheed, ingkang mandhap jabatan.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. ^ (en)Dr. Waheed’s Biography dipununduh tanggal 7 Maret 2012
  2. ^ a b c (en)New Maldives leader Waheed Hassan denies coup claim dipununduh tanggal 7 Maret 2012