Mitologi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Mitologi miturut Kamus Besar Basa Indonésia (1997) inggih punika ngelmu awujud sastra ingkangisine prakawis konsepsi lan dongeng suci ingkang wonten gegayutanipun kaliyan Dewa-dewa lan makhluk halus ing kabudayaan masyarakat tinentu.

Ing kaca iki uga ana artikel parakawis:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mitologi&oldid=1018103"