Mitologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mitologi miturut Kamus Besar Basa Indonésia (1997) inggih punika ngèlmu awujud sastra ingkangisine prakawis konsepsi lan dongeng suci ingkang wonten gegayutanipun kaliyan Dewa-déwa lan makluk halus ing kabudayaan masarakat tinentu.

Ing kaca iki uga ana artikel parakawis: