Mitologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mitologi miturut Kamus Besar Bahasa Indonesia (1997) inggih punika ngèlmu awujud sastra ingkangisine prakawis konsepsi lan dongèng suci ingkang wonten gegayutanipun kaliyan Déwa-déwa lan makluk halus ing kabudayaan masarakat tinentu.

Ing kaca iki uga ana artikel parakawis: