Mitologi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mitologi miturut Kamus Besar Basa Indonésia (1997) inggih punika ngelmu awujud sastra ingkangisine prakawis konsepsi lan dongeng suci ingkang wonten gegayutanipun kaliyan Dewa-dewa lan makhluk halus ing kabudayaan masyarakat tinentu.

Ing kaca iki uga ana artikel parakawis:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mitologi&oldid=1018103"