Mitos

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Mitos utawa Mithe iku carita-carita jaman mbiyen sing ana hubungane kaliyan dewa-dewi.

Mitos Tanah Jawa[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mitos&oldid=1037023"