Mitos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mitos utawa Mithe iku carita-carita jaman mbiyèn kang ana hubungane kaliyan déwa-dewi.

Mitos Tanah Jawa[besut | besut sumber]