Mitos

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mitos utawa Mithe iku carita-carita jaman mbiyèn sing ana hubungane kaliyan dewa-dewi.

Mitos Tanah Jawa[besut | besut sumber]