Alexis Bouvard: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
271 bèt wis ditambahake ,  7 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
== Kauripan ==
Miyos wonten ing [[Contamines]], Perancis, kasuksesanipun Bouvard manika kados panemuan wolung komet sarta pangumpulan tabel astronomis [[Yupiter]], [[Saturnus]] kaliyan [[Uranus]]. Manggihi wonten ingkang boten biasa saking gerakanipun planet Uranus, Bouvard ngusulaken kawontenan planet kaping wolu menika ingkang boten bisa menika.<ref name="1">[Anon.] (2001)</ref> Sasampunipun piyambakipun seda, posisi [[Neptunus]] dipuétang dhateng [[John Couch Adams]], lajeng dipunlajengaken dhumateng [[Urbain Le Verrier]], adedhasar pangamatannipun.<ref name="1"/>
 
== Referensi ==
{{reflist}}
 
== Bibliografi ==
*[Anon.] (2001) "Bouvard, Alexis", ''[[Encyclopaedia Britannica]]'', Deluxe CDROM edition
 
{{bio-stub}}
{{DEFAULTSORT:Bouvard, Alexis}}
 
[[Kategori:Kelahiran 1767]]
[[Kategori:Kematian 1843]]
[[Kategori:Astronom Perancis]]
2.246

besutan

Menu navigasi