Taksonomi (biologi): Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
34 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
c
r2.7.2+) (Bot: Nambahaké be-x-old:Таксаномія
c (r2.5.4) (bot Menambah: ku:Taksonomî)
c (r2.7.2+) (Bot: Nambahaké be-x-old:Таксаномія)
[[ar:علم التصنيف]]
[[az:Taksonomiya]]
[[be-x-old:Таксаномія]]
[[bg:Таксономия]]
[[bn:শ্রেণীকরণবিদ্যা]]
62.379

besutan

Menu navigasi