Albus Dumbledore: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2.058 bèt wis ditambahake ,  8 taun kepungkur
Kaca énggal: '''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'' yaiku salah sawijining tokoh ing serial novel Harry Potter karangane J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir ...
(Kaca énggal: '''Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore'' yaiku salah sawijining tokoh ing serial novel Harry Potter karangane J.K Rowling kang dadi kepala sekolah ing sekolah sihir ...)
(Ora ana béda)
586

besutan

Menu navigasi