Réyong: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
114 bèt wis ditambahake ,  9 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (bot Menambah: su:Karawitan, bjn:Karawitan Membuang: en:Gamelan (strongly connected to jv:Gamelan) Mengubah: id:Gamelan Baliid:Karawitan)
[[Gambar:Reyong.jpg|thumb|250px|Réyong]]
'''Reyong''' yaiku salah sawijining ricikan kang ana ing [[Gamelan Bali]].<ref name="internet1">{{id}}[http://oase.kompas.com/read/2009/06/23/0315281/gamelan.bali.dan.jawa.berkembang.di.mancanegara Gamelan](13 Agustus 2012)</ref> Wujud utawa bentuk saka ricikan réyong kuwi persis kaya bonang, nanging cara nata ricikané béda karo [[bonang]] ing gamelan [[jawa]].<ref name="internet1"/> Cara nata ricikan réyong dijèjèr dawa, trus sak ora-orané sing nabuh kudu wong papat.<ref name="internet1"/>
 
== Cathetan suku ==
866

besutan

Menu navigasi