Menyang kontèn

Réyong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Réyong

Reyong ya iku ricikan kang ana ing Gamelan Bali.[1] Wujud utawa wujud saka ricikan réyong iku persis kaya bonang, nanging cara nata ricikané béda karo bonang ing gamelan jawa.[1] Cara nata ricikan réyong dijèjèr dawa, trus sak ora-orané sing nabuh kudu wong papat.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c Gamelan[pranala mati permanèn](13 Agustus 2012)