William Arthur Philip Louis: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
49 bèt wis ditambahake ,  11 taun kepungkur
c
typo, +kat
c (typo, +kat)
{{Infobox royalty
| name = PangeranPangéran William
| image = Prince William of Wales RAF.jpg
| imgw = 220
| caption = PangeranPangéran William padanalika tanggal 12 Juni 2010.
| house = [[Dinasti Windsor]]
| full name = William Arthur Philip Louis
| titles = ''HRH'' PangeranPangéran William, Adipati Cambridge
| father = [[Charles darisaka Wales|PangeranPangéran Charles darisaking Wales]]
| mother = [[Diana Spencer|Putri Diana darisaking Wales]]
| heightft =
| heightinch =
| heightm = 1.95
| date of birth = {{Birth date and age|1982|6|21|df=yes}}
| place of birth = RumahGriya Sakit St Mary, London
| date of christening = 4 Augustus 1982
| place of christening = [[Istana Buckingham]], London
| spouse = [[Catherine Elizabeth Middleton]]
|}}
'''William Arthur Philip Louis''' utawi ingkang asring dipunsebat '''Pangeran William''' (lair ing {{lahirmati|[[Britania Raya]], [[|21 Juni]] [[|6|1982]]; yuswa 29 taun}}) menika putra saking [[PangeranPangéran Charles]], PangeranPangéran saking [[Wales]] lan almarhum [[Diana]], Putri saking Wales, saha putu saking [[Ratu Elizabeth II]] lan [[PangeranPangéran Philip]], saking [[Edinburgh]].{{fact}} Piyambakipun nggadhahi garigaris pewaris tahta kerajaankarajan nomer kalih bibar tiyang sepuhipun, PangeranPangéran Charles.{{fact}}
 
== Cathetan suku ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Pangéran Inggris lan Britania Raya]]
 
[[af:Prins William, Hertog van Cambridge]]
8.252

besutan

Menu navigasi