Leles, Garut: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  13 taun kepungkur
c
Kecamatan Leles, Garut dipun-alihaken menyang Leles, Garut: sragam
 
c (Kecamatan Leles, Garut dipun-alihaken menyang Leles, Garut: sragam)
8.252

besutan

Menu navigasi