Parembugan:Leles, Garut

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Apa kecamatan iki ya sing saiki mlebu Kabupaten Cianjur? Kang Kusyadi manawa pirsa? Pras 00:03, 23 Juli 2008 (UTC)

Miturut katrangan mas Kusyadi, kecamatan iki dudu sing mlebu kabupaten Cianjur nanging pamekaran murni jroning Kabupaten Cianjur. Pras 11:58, 23 Juli 2008 (UTC)

Sumber: [1] Kusyadi (dhiskusi) 00:59, 28 Juli 2008 (UTC)

Mulai diskusi tentang Leles, Garut

Mulai diskusi baru