Setatsiyun Sala Jèbrès: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis ditambahake ,  6 sasi kepungkur
tanpa ringkesan besutan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Setasiun Sala Jebres''' utawa '''Setatsiyun Solojebres (SK)''' (Hanacaraka: ꦱꦼꦠꦱꦶꦪꦸꦤ꧀‌ꦯꦭꦗꦺꦧꦿꦺꦱ꧀, ''Setasiun Sala Jebres'') kuwi [[setatsiyun sepur]] kelas II sing ana ing [[Purwadiningratan, Jèbrès, Surakarta|Purwadiningratan, Jebres, Surakarta]]. Setasiyun iki kalebu [[Daerah Operasi VI Yogyakarta]]. Dhisike jenenge '''Sala Kraton''' '''utawa Sala Kasunanan'''. 
 
== Jadwal sepur ==
817

besutan

Menu navigasi