Badan Regulasi Telekomunikasi Indonesia: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
c
→‎Periode 2006-2009: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB
(ganti isi, replaced: Mentri → Mantri, Menteri → Mantri (3))
c (→‎Periode 2006-2009: éjaan, replaced: sak punika → sapunika using AWB)
 
# [[Hery Nugroho]]
 
Adhedhasar Kepmen Kominfo No. 433/KPE/M. Kominfo/2007 tanggal 8 Oktober 2007, Anggota BRTI ingkang makili pamaréntahan, Prof. Dr. Ahmad Ramli ingkang sak punia dados Kepala Badan Pembinaan Hukum Nasional ingkang sampun dipunbebas tugasaken saking jabatanipun dados staf Ahli Babagan Hukum Menkominfo, lan dipungantosaken déning Prof Abdullah Alkaff , M. Sc., Ph.D. sak punikasapunika Prof. Alkaff njabat dados staf Khusus Menkominfo.
 
=== Periode 2009-2011 ===
352.737

besutan

Menu navigasi