Tungau: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
2 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(nambahi infobox)
Tenger: Besutan sumber
Tenger: Besutan sumber
 
}}
 
''Brevipalpus phoenicis'', [[ama]] tuwuhan [[tèh]] sing ngrusak godhong.]]
'''Tungau''' iku saklompok [[kéwan]] cilik duwé [[sikil]] wolu, sing bebarengan karo [[caplak]], dadi anggota superordo [[Acarina]]. Tungau dudu [[kutu]] sajeroning pangertèn èlmu kéwan sanajan padha-padha ukurané cilik (saéngga sapérangan wong nganggep kaloroné padha). Yèn [[kutu]] sajati wujud anggota ''Insecta'' ([[gegremet]]), tungau luwih cerak karo [[angga-angga]] dideleng saka kakerabatané.
 

Menu navigasi