Wikipédia:Wikifikasi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (Bot: Merapikan pranala interwiki lama)
Tidak ada ringkasan suntingan
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
{{pintas|[[WP:WIKIFY]]}}
'''[[Wikipedia:Artikel|Artikel-artikel Wikipedia]]''' bisa diarani 'rapi' yèn:
* wisWis nduwèni pranala (''link'') sing gandheng artikel liya sacukupé
* nyamanNyaman diwaca lan cukup jelas maksud utawa artiné.
* '''duduDudu''' arupa salin lan tèmpèl (''copy-and-paste'') saka situs liya ( sing minangka palanggaran [[hak cipta]])
* oraOra ngemu [[cithakan]] stub/rintisan. kodeneKodene <nowiki>{{stub}}</nowiki>
* diwénéhiDiwénéhi kategori tulisan minimal siji. Contoné [[Kategori:budaya Jawa]]
 
== Cara wikifikasi? ==

Menu navigasi