Mubah: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti isi, replaced: dianjuraké → kaprayogakaké, sing → kang
(→‎top: éjaan, replaced: dipatrapaké → dicakaké)
(→‎top: ganti isi, replaced: dianjuraké → kaprayogakaké, sing → kang)
'''Mubah''' iku status [[hukum]] tumrap sawijining aktivitas sajeroning jagad [[Islam]]. Aktivitas singkang mawa status hukum mubah olèh dilakoni, malah kepara dianjurakékaprayogakaké (sifaté préntah), nanging ora ana janji ganjaran pahala. Hukum iki dicakaké luwih ing prakara kadonyan.
 
== Conto aktivitas ==
352.737

besutan

Menu navigasi