Sonia Gandhi: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
27 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
c (~gambar)
c (bot Menambah: he:סוניה גנדי)
[[fr:Sonia Gandhi]]
[[gu:સોનિયા ગાંધી]]
[[he:סוניה גנדי]]
[[hi:सोनिया गांधी]]
[[hu:Sonia Gandhi]]
40.143

besutan

Menu navigasi