Menyang kontèn

Omnivora: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: hèrbivora → hèrbivor using AWB
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: herbivora → hèrbivora using AWB)
c (→‎Uga delengen: ngganti tembung, replaced: hèrbivora → hèrbivor using AWB)
== Uga delengen ==
* [[karnivora]]
* [[hèrbivorahèrbivor]]
* [[insektivora]]
 
4.016

besutan