Yahoo!: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
 
== Pranala njaba ==
* {{en}} [http://www.yahoo.com Situs resmi]
* {{id}} [http://id.yahoo.com/ Yahoo! Indonésia]
 
{{IT giants}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Situs jaringan]]
[[Kategori:Yahoo!]]
 
 
{{stub}}
11.292

besutan

Menu navigasi