Płońsk: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
Polen using AWB
(tambah sithik)
(Polen using AWB)
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| [[Provinsi ing PolandiaPolen|Provinsi]]: || [[Provinsi Mazowia]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 11,60 [[kilometer persegi|km²]]
|}
 
'''Płońsk''' ([[basa Jerman|Jerman]] ''Plonsk, Plöhnen'' (1941-1945)) iku sawijining kutha ing PolandiaPolen. Kutha iki nduwé padunung 22.359 jiwa (30 Juni 2015). Lokasiné sakiwa-tengené 60  km kuloning Warsawa.
 
== Pranala njaba==
* [http://portalplonsk.pl Péta kutha]
 
[[Kategori:Kutha ing PolandiaPolen]]
 
 
352.737

besutan

Menu navigasi