Salya: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
52 bèt wis ditambahake ,  15 taun kepungkur
c
 
 
==[[Bharatayudha]]==
Ing Bharatayudha, dheweke bela [[Korawa|Kurawa]], nanging sejatine dheweke luwih seneng marang [[Pandhawa]]. Kasektene gawe prejurit Pandhawa kocar-kacir. Kresna akon [[Nakula]] lan [[SadhewaSadewa]] supaya golek sisik melik piye carane ngalahke Salya. Prabu Salya ngaku yen dheweke bakal kalah dening wong kang getihe putih. [[Yudhistira]], kang getihe putih, maju. Salya mati, lan Dewi Pujawati uga bela pati. Kraton Mandaraka akhire diwenehke marang [[Nakula]].
 
==Delengen Uga==
3.255

besutan

Menu navigasi