Taun wuntu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
10 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
c (Bot: Migrating 116 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q19828 (translate me))
(→‎top: éjaan using AWB)
'''Taun Kabisat''' iku salah siji [[taun Syamsiah]] sing cacah dinané 366 [[dina]].
 
Se[[taun]] syamsiah cacah dinané ora persis 365 dina, nanging 365 dina, 5 [[jam]], 48 [[menit]] lan 45,1814 [[dhetik]]. Yèn kaluwihan jam, menit lan dhetik iku ora diétung, saben patang taun cacah dinané bisa kelangan mèh sedina.
 
Tahun Kabisat miturut dhéfinisi iki ana wiwit diluncuraké [[kalendher Gregorian]].
 
{{wektu-stub}}
 
[[Kategori:Pananggalan]]
 
 
{{wektu-stub}}
352.737

besutan

Menu navigasi