29 Februari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

29 Februari punika, dinten ingkang kaping 60 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

Tanggal punika namung wonten ing taun-taun ingkang angkanipun saged dipara dados 4, kados ta 1992, 1996, utawi 2004, kajawi taun-taun abad.

Taun abad punika taun ingkang wingkingipun akiranipun kalih angka nol (1800, 1900, 2000, kaliyan sabanjuripun.). Taun punika sanès taun kabisat kajawi saged dipunpara déning angka 400. Mila punika taun 2000 punika taun kabisat, semono ugi taun 2400. Anging taun 1800 kaliyan 1900 sanès.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

27 Februari28 Februari – 29 Februari – 1 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=29_Februari&oldid=1052240"