Miroslav Stoch

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Miroslav Stoch
200px
Katerangan priangga
Jeneng dawa Miroslav Stoch
Tanggal lair (1989-10-19) 19 Oktober 1989 (umur 29)
Papan lair Nitra, Slowakia
Dhuwur 169 m (554 ft)
Posisi main Pemain sayap
Katerangan klub
Tim saiki
PAOK
(dipinjam dari Fenerbahçe)
Angka 11
Karir nom
1995–2006 Nitra
2006–2008 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2005–2006 Nitra 3 (0)
2008–2010 Chelsea 4 (0)
2009–2010Twente (pinjaman) 32 (10)
2010– Fenerbahçe 70 (14)
2013–PAOK (pinjaman) 20 (4)
Tim nasional
2007–2008 Slowakia U-19 12 (11)
2008–2009 Slowakia U-21 7 (2)
2009– Slowakia 40 (4)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22 Februari 2014.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 6 Maret 2014

Miroslav Stoch (lair 19 Oktober 1989; umur 29 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan Slowakia kang duweni posisi minangka pemain sayap kanggo klub bal-balan Yunani PAOK, silihan saka klub Turki Fenerbahce.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "MIROSLAV STOCH". tff.org. 4 Oktober 2010. Dijupuk 7 Januari 2013.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:PAOK FC Squad Cithakan:Slovakia Squad 2010 FIFA World Cup Cithakan:Peter Dubovský Trophy Cithakan:FIFA Puskás Award winners