Midžor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Midzhur (Миджур)
Midžor (Миџор)
Midzor (1).jpg
Picture taken from the Serbian side
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 2,169 m (7,116 ft)
Prominèn 1,478 metres (4,849 ft)
Koordhinat 43°24′0″N 22°41′0″E / 43.40000°N 22.68333°E / 43.40000; 22.68333
Géografi
Midzhur (Миджур) is located in Bulgaria
Midzhur (Миджур)
Midzhur (Миджур)
Location of Midzhur in Bulgaria (on Serbian border)
Location  Serbia,  Bulgaria
Parent range Balkan Mountains

Midzhur (Bulgari: Миджур) utawa Midžor (Basa Serbia: Midžor/ Миџор) iku sawijining pucuk gunung ing pagunungan Balkan, dumunung ing tapelwates antara Serbia lan Bulgaria. Gunung iki dhuwuré 2,169 metres (7,116 ft), arupa pucuk sing paling dhuwur ing Pagunungan Balkan Kulon lan ing Serbia.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ http://peakbagger.com/peak.aspx?pid=13254
  2. ^ Ora kalebu Kosovo, sing duwé pucuk gunung Đeravica ing pagunungan Prokletije sing luwih dhuwur tinimbang pucuk gunung iki ya iku 2,656 metres (8,714 ft).

Gallery[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]