Midžor

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Midzhur (Миджур)
Midžor (Миџор)
Picture taken from the Serbian side
Elevasi 2.169 m (7.116 ft)
Location
Midzhur (Миджур) is located in Bulgaria<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Operand kanggo * ora ana.%; left: -325%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Midzhur (Миджур)
Location of Midzhur in Bulgaria (on Serbian border)
Lokasi Flag of Serbia Serbia, Flag of Bulgaria Bulgaria
Pagunungan Balkan Mountains
Koordinat

43°24′0″N 22°41′0″E / 43.40000°L 22.68333°W / 43.40000; 22.68333Koordinat: 43°24′0″N 22°41′0″E / 43.40000°L 22.68333°W / 43.40000; 22.68333

[1]

Midzhur (Basa Bulgaria: Миджур) utawa Midžor (Basa Serbia: Midžor/ Миџор) iku sawijining pucuk gunung ing pagunungan Balkan, dumunung ing tapelwates antara Serbia lan Bulgaria. Gunung iki dhuwuré 2.169 metres (7,116 ft), arupa pucuk sing paling dhuwur ing Pagunungan Balkan Kulon lan ing Serbia.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ http://peakbagger.com/peak.aspx?pid=13254
  2. ^ Ora klebu Kosovo, sing nduwèni pucuk gunung Đeravica ing pagunungan Prokletije sing luwih dhuwur tinimbang pucuk gunung iki ya iku 2.656 metres (8,714 ft).

Gallery[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Midžor&oldid=989590"