Đeravica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Đeravica
Gjeravica
Đeravica in Kosovo.
Elevasi 2.656 m (8.714 ft)
Dhaptar Country high point
Pocapan [Albanian: [ɟɛɾavitsa]
Cara Sèrbi: [dʑɛraʋitsa]]
Location
Lua error nèng Modul:Location_map larik 417: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Kosovo" nor "Template:Location map Kosovo" exists.
Lokasi Kosovo[a]
Pagunungan Prokletije
Koordinat 42°31′58″N 20°08′27″E / 42.53278°N 20.14083°E / 42.53278; 20.14083Koordhinat: 42°31′58″N 20°08′27″E / 42.53278°N 20.14083°E / 42.53278; 20.14083

Đeravica (Basa Albania: Gjeravica; Abjad Sirilik Serbia: Ђеравица) iku pucuk gunung sing paling dhuwur ing Kosovo[a] and the second highest of the Prokletije and the entire Dinaric Alps chain. Dhuwuré 2.656 m (8,714 ft). Pucuk gunung iki dumunung ing sisih lor-kulon Kosovo cedhak tapel wates karo Albania.

Padunungan ing tlatah saubengé[besut | besut sumber]

Cathetan lan rujukan[besut | besut sumber]

Cathetan:

a.   ^ Kosovo iku sawijining subyèk sing dadi pasulayan wilayah antara Republik Serbia lan Republik Kosovo (sing ndhéklarasi kamardikané). Kosovo mroklamiraké kamardikan ing tanggal 17 Februari 2008 Serbia nganggep yèn Kosovo minangka wilayah tèritorialé. Proklamasi kamardikan diakoni déning 75 negara anggota PBB.

Rujukan

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Đeravica&oldid=827168"