Đeravica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Đeravica
Gjeravica
Đeravica in Kosovo.
Elevasi 2.656 m (8.714 ft)
Dhaptar Country high point
Pocapan [Albanian: [ɟɛɾavitsa]
Cithakan:IPA-sh]
Location
[[file:Cithakan:Location map Kosovo|250px|Đeravica is located in Cithakan:Location map Kosovo]]<div style="position: absolute; z-index: 2; top: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; left: Cacad wedharan: Pralambang pada "[" ora kawruhan.%; height: 0; width: 0; margin: 0; padding: 0;">
Đeravica
Location of Đeravica (on the Albanian-Kosovan border).
Lokasi Kosovo[a]
Pagunungan Prokletije
Koordinat 42°31′58″N 20°08′27″E / 42.53278°L 20.14083°W / 42.53278; 20.14083Koordinat: 42°31′58″N 20°08′27″E / 42.53278°L 20.14083°W / 42.53278; 20.14083

Đeravica (Basa Albania: Gjeravica; Abjad Sirilik Serbia: Ђеравица) iku pucuk gunung sing paling dhuwur ing Kosovo[a] and the second highest of the Prokletije and the entire Dinaric Alps chain. Dhuwuré 2.656 m (8,714 ft). Pucuk gunung iki dumunung ing sisih lor-kulon Kosovo cedhak tapel wates karo Albania.

Padunungan ing tlatah saubengé[sunting | besut sumber]

Cathetan lan rujukan[sunting | besut sumber]

Cathetan:

a.   ^ Kosovo iku sawijining subyèk sing dadi pasulayan wilayah antara Republik Serbia lan Republik Kosovo (sing ndhéklarasi kamardikané). Kosovo mroklamiraké kamardikan ing tanggal 17 Februari 2008 Serbia nganggep yèn Kosovo minangka wilayah tèritorialé. Proklamasi kamardikan diakoni déning 75 negara anggota PBB.

Rujukan

Pranala jaba[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Đeravica&oldid=827168"