Đeravica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Đeravica
Gjeravica
Đeravica.jpg
Đeravica in Kosovo.
Titik dhuwur dhéwé
Èlevasi 2,656 m (8,714 ft)
Prominèn 1,018 metres (3,340 ft)
Pratélan Country high point
Koordhinat 42°31′58″N 20°08′27″E / 42.53278°N 20.14083°E / 42.53278; 20.14083
Naming
Pronunciation Albanian: [ɟɛɾavitsa]
Cara Sèrbi: [dʑɛraʋitsa]
Géografi
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 464: Unable to find the specified location map definition. Neither "Module:Location map/data/Kosovo" nor "Template:Location map Kosovo" exists.
Location Kosovo[a]
Parent range Prokletije

Đeravica (Basa Albania: Gjeravica; Abjad Sirilik Serbia: Ђеравица) iku pucuk gunung sing paling dhuwur ing Kosovo[a] and the second highest of the Prokletije and the entire Dinaric Alps chain. Dhuwuré 2,656 m (8,714 ft). Pucuk gunung iki dumunung ing sisih lor-kulon Kosovo cedhak tapel wates karo Albania.

Padunungan ing tlatah saubengé[besut | besut sumber]

Cathetan lan rujukan[besut | besut sumber]

Cathetan:

a.   ^ Kosovo iku sawijining subyèk sing dadi pasulayan wilayah antara Republik Serbia lan Republik Kosovo (sing ndhéklarasi kamardikané). Kosovo mroklamiraké kamardikan ing tanggal 17 Februari 2008 Serbia nganggep yèn Kosovo minangka wilayah tèritorialé. Proklamasi kamardikan diakoni déning 75 negara anggota PBB.

Rujukan

Pranala njaba[besut | besut sumber]