Michelle Creber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michelle Creber
Joey Awards - Michelle Creber - Best Voice Actor.jpg
Creber, 2015
LairMichelle Nicole Creber
(1999-09-07) Sèptèmber 7, 1999 (umur 20)
Kanadha Vancouver, British Columbia, Kanadha
BangsaKanadha
Jeneng liyaMichelle Nicole Creber
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif2008-2017
Sana jaringanhttp://www.michellecreber.com/

Michelle Nicole Creber (lair ing Amérikah Sarékat, 7 Sèptèmber 1999; umur 20 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]