Michelle Creber

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Michelle Creber
Joey Awards - Michelle Creber - Best Voice Actor.jpg
Creber, 2015
Lair Michelle Nicole Creber
(1999-09-07) Sèptèmber 7, 1999 (umur 19)
Kanadha Vancouver, British Columbia, Kanadha
Bangsa Kanadha
Jeneng liya Michelle Nicole Creber
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 2008-2017
Sana jaringan http://www.michellecreber.com/

Michelle Nicole Creber (lair ing Amérikah Sarékat, 7 Sèptèmber 1999; umur 19 taun) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]