Menhir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Menhir ing situs arkéologi El Infiernito, Kolombia.

Menhir ya iku paninggalan sajarah awujud watu. Biasané menhir iki digunakaké kanggo sarana pamujan roh nenek moyang.Menhir kagolong kasil saka budaya megalitikum kang awujud saka ukuran 50 cm nganthi 3meter lan ngadek lan ngombol dadi siji, tumuju barisan temu gelang, segipapat, bujursangkar lan ora awujud.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Menhir&oldid=1048661"