Menhir

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Menhir ing situs arkéologi El Infiernito, Kolombia.

Menhir ya iku paninggalan sajarah awujud watu. Lumrahé menhir iki kanggo sarana pamujan roh nenek moyang.Menhir kagolong kasil saka budaya megalitikum kang awujud saka ukuran 50 cm nganti 3mèter lan ngadek lan ngombol dadi siji, tumuju barisan temu gelang, segipapat, bujursangkar lan ora awujud.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]