Menhir

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Menhir ing situs arkéologi El Infiernito, Kolombia.

Menhir ya iku paninggalan sajarah awujud watu. Biasané menhir iki digunakaké kanggo sarana pamujan roh nenek moyang.Menhir kagolong kasil saka budaya megalitikum kang awujud saka ukuran 50 cm nganthi 3meter lan ngadek lan ngombol dadi siji, tumuju barisan temu gelang, segipapat, bujursangkar lan ora awujud.

Deleng uga[sunting | besut sumber]

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:

Réferènsi[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Menhir&oldid=1048661"