Dolmen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Dolmen ya iku méja watu kang digunaaké kanggo nyèlèhaké sajèn nalika nyembah roh nènèk moyang.

Poulnabrone Dolmen, Irlandia