Dolmen

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Dolmen ya iku méja watu kang digunaaké kanggo nyèlèhaké sajèn nalika nyembah roh nènèk moyang.

Poulnabrone Dolmen, Irlandia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolmen&oldid=972126"