Dolmen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Dolmen yaiku méja watu kang digunaaké kanggo nyèlèhaké sajèn nalika nyembah roh nènèk moyang.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolmen&oldid=868923"