Dolmen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Dolmen ya iku méja watu kang digunaaké kanggo nyèlèhaké sajèn nalika nyembah roh nènèk moyang.

Poulnabrone Dolmen, Irlandia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolmen&oldid=972126"