Dolmen

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Dolmen ya iku méja watu kang digunaaké kanggo nyèlèhaké sajèn nalika nyembah roh nènèk moyang.

Poulnabrone Dolmen, Irlandia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Dolmen&oldid=972126"