Menyang kontèn

Međimurska gibanica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Međimurska gibanica
Međimurska gibanica, traditionally served
Jeneng liyanéMedjimurian layer cake
JinisLayer cake
Panggonan asalMeđimurje County
Tlatah utawa prajaCroatia
Hawa ajanganwarm or cold
Woworan pokokpuff pastry, ground poppy seed, fresh quark, chopped or ground walnuts, grated apples
Buku masakan: Međimurska gibanica  Médhia: Međimurska gibanica

Međimurska gibanica ( diucapaké [mɛdʑǐmuːrska 'ɡibaŋitsa] ; minangka salah sawijining panganan Kue lapisan medjimurian) minangka jinis gibanica utawa kue lapis sing asale saka Kabupaten Međimurje, Kroasia . Iki digawe saka jajanan puff lan papat isi: kacang, keju seger, wiji lan apel, uga akeh bahan tambahan. Iki minangka panganan tradisional sing misuwur ing Kroasia Lor,[1] sugih rasa lan akeh kalori, panganan enak sing dadi komponen integral saka masakan Kroasia .

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Google Translate". google.ca. Dibukak ing 10 July 2015.