Max Meyer

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Max Meyer ndhik FC Schalke 04 taun 2014

Max Meyer iku juru main bal-balan profèsional kang lair ndhik Oberhausen, Jerman tanggal 18 September 1995.[1] Pemain iku wis mbela FC Schalke 04 wiwit FC Schalke 04 U-19 nganti saiki ndhik tim mligi.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Max Meyer wis gabung karo tim FC Schalke 04 wiwit umuré isih 14 taun.[2] Ndèk akademi FC Schalke 04 talantané terus diasah.[2] Pemain kang mèlu Akedemi Schalke kang kaloka amarga akèh ngasilné juru main-juru main enom kaya ta Manuel Neuer, Mesut Özil, Benedikt Höwedes lan Julian Draxler iku ndhik mangsa 2015 wis main ping wolu tetandhingan Bundesliga Jerman lan ngasilne sak gol lan sak umpan kang dadi gol.[2]

Ndèk tim bal-balan nagara Jerman U-17, ana ndhik kajuwaran Éropah taun 2012, Meyer dadi juru main kang paling akèh gawé gol lan ndhik kompetisi iku piyamabké éntuk panghargan dadi juru main paling apik. Taun 2014, piyambaké menangné medali pérak Fritz Walter Award kanggo kelompok umur U-19.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Max Mayer". www.tribunnews.com. Dijupuk 24 August 2016. 
  2. a b c d "Sembilan Wonderkid Bundesliga Musim 2015/2016". www.fandom.id. Dijupuk 24 August 2016.