Benedikt Höwedes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Benedikt Höwedes wektu ndhik tim Jerman

Benedikt Höwedes lair ndhik Haltern, Jerman tanggal 29 Fèbruari 1988.[1] Pemain bal-balan profèsional sing dhuwur awaké 188 cm iki posisiné dadi juru main mburi.[1] Piyambaké bisa uga main ndhik pérangan tengen.[2] Sebutané kanggo juru main sing kaya ngéné iki ya iku versatile.[2] Kariré juru main iki alon-alon nanging dadi apik, keitung wiwit piyambaké ndhik tim junior Tus haltern sabanjuré pindah ana ing SG Herten-Langenbochum.[2] Ndèk mangsa 2001/2002 Schalke 04 nekakné Howedes enom.[2] Howedes nglakoni karir junior ndhik Schalke wiwit Schalke U-17 lan U-19 saka taun 2001 nganti 2006.[2] Piyambaké tahu menangné trofi Futbal-Bundesliga U-19 taun 2006. Gelar iku dadi gelar kapingpisané kanggo Schalke lan wektu iku piyambaké dadi kapten tim.[2] Kariré ndhik tim bal-balan Jerman wiwit 29 Mèi 2011. Wektu iku piyambaké nglakoni tetandhingan ngelawan tim uruguay.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Benedikt Höwedes". www.tribunnews.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  2. a b c d e f "Underrated Story: Benedikt Höwedes". www.panditfootball.com. Dijupuk 14 August 2016. 
  3. "Profil Benedikt Höwedes". www.tabloidbola.net. Dijupuk 14 August 2016.