Benedikt Höwedes

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Benedikt Höwedes wektu ndhik tim Jerman

Benedikt Höwedes lair ndhik Haltern, Jerman tanggal 29 Fèbruari 1988.[1] Pemain bal-balan profèsional sing dhuwur awaké 188 cm iki posisiné dadi juru main mburi.[1] Piyambaké bisa uga main ndhik pérangan tengen.[2] Sebutané kanggo juru main sing kaya ngéné iki ya iku versatile.[2] Kariré juru main iki alon-alon nanging dadi apik, keitung wiwit piyambaké ndhik tim junior Tus haltern sabanjuré pindah ana ing SG Herten-Langenbochum.[2] Ndèk mangsa 2001/2002 Schalke 04 nekakné Howedes enom.[2] Howedes nglakoni karir junior ndhik Schalke wiwit Schalke U-17 lan U-19 saka taun 2001 nganti 2006.[2] Piyambaké tahu menangné trofi Futbal-Bundesliga U-19 taun 2006. Gelar iku dadi gelar kapingpisané kanggo Schalke lan wektu iku piyambaké dadi kapten tim.[2] Kariré ndhik tim bal-balan Jerman wiwit 29 Mèi 2011. Wektu iku piyambaké nglakoni tetandhingan ngelawan tim uruguay.[3]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b "Benedikt Höwedes". www.tribunnews.com. Dibukak ing 14 August 2016.
  2. a b c d e f "Underrated Story: Benedikt Höwedes". www.panditfootball.com. Dibukak ing 14 August 2016.
  3. "Profil Benedikt Höwedes". www.tabloidbola.net. Dibukak ing 14 August 2016.