Julian Draxler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Julian Draxler wektu ana tetandhingan kualifikasi Piala Dunia taun 2018

Julian Draxler iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Gladbeck, Jerman tanggal 20 September 1993.[1] Pemain sing posisiné ndhik tengah iku wis tau ngicipi gelar Piala Dunia, DFB-Supercup, lan DFB Pokal.[1]

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

2011-2015 FC Schalke 04[1]

2015-2016 VfL Wolfsburg[1]

2016-saiki Paris Sant-Germain

Negara[besut | besut sumber]

2012-saiki Jerman[1]

Karir Internasional[besut | besut sumber]

Kariré ndhik tim bal-balan nagara Jerman dilekasi wektu mbéla Jerman U-21 tanggal 9 Agustus 2013 ngelawan tim bal-balan Cyprus U-21 ndhik kualifikasi UEFA ngisoré umur 21 taun.[2] Ndèk bulan Mèi 2012, Draxler diceluk manèh kanggo mbela tim senior Jerman kanggo tetandhingan UEFA Euro taun 2012.[2]

Kemampuané[besut | besut sumber]

Piyambaké dikenal dadi juru main sing nduwé kemampuan nggiring bal sing apik lan tekhnik sing dhuwur.[2] Piyambaké uga nduwé sépakan jarak adoh sing akurat.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "Julian Draxler". www.eurosport.com. Dibukak ing 23 August 2016.
  2. a b c d "Profil Julian Draxler". www.bola.net. Dibukak ing 23 August 2016.