Julian Draxler

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Julian Draxler wektu ana tetandhingan kualifikasi Piala Dunia taun 2014

Julian Draxler iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Gladbeck, Jerman tanggal 20 September 1993.[1] Pemain sing posisiné ndhik tengah iku wis tau ngicipi gelar Piala Dunia, DFB-Supercup, lan DFB Pokal.[1]

Karir[besut | besut sumber]

2011-2015 FC Schalke 04[1]

2012-2016 Jerman[1]

2015-Saiki VfL Wolfsburg[1]

Karir Internasional[besut | besut sumber]

Kariré ndhik tim bal-balan nagara Jerman dilekasi wektu mbéla Jerman U-21 tanggal 9 Agustus 2013 ngelawan tim bal-balan Cyprus U-21 ndhik kualifikasi UEFA ngisoré umur 21 taun.[2] Ndèk bulan Mèi 2012, Draxler diceluk manèh kanggo mbela tim senior Jerman kanggo tetandhingan UEFA Euro taun 2012.[2]

Kemampuané[besut | besut sumber]

Piyambaké dikenal dadi juru main sing nduwé kemampuan nggiring bal sing apik lan tekhnik sing dhuwur.[2] Piyambaké uga nduwé sépakan jarak adoh sing akurat.[2]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e "Julian Draxler". www.eurosport.com. Dijupuk 23 August 2016. 
  2. a b c d "Profil Julian Draxler". www.bola.net. Dijupuk 23 August 2016.