Mawar Eva de Jongh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mawar Eva de Jongh ( lair ing Haarlem, 26 Sèptèmber 2001; umur 18 taun ) Minangka aktris, modhèl lan penyanyi Indonésia.

Pakaryan[besut | besut sumber]

Kariré wiwit nalika menang ing modhél acara nalika lagi ana ing taman kanak-kanak . Dhèwèké uga main peran ing salah sawijining gelar FTV sing diwenehi tema nalika isih kelas 4 ing sekolah dasar . Dhèwèké uga menang judhul Miss Celebrity Indonesia ing taun 2015 ing acara pencari bakat sing disiarake dening SCTV . Dhèwèké uga menang ing Kardinal Aworld ing 2015 lan menang kaping 2 ing Putri Pariwisata Tanah Karo 2015 .

Panguripan[besut | besut sumber]

Mawar duwe getih Walanda- Batak (Medan) . Jeneng bapaké yaiku Bastian Olivier de Jongh lan jeneng ibuné yaiku Hartawati Gurusinga .

Pranala njaba[besut | besut sumber]