Masjid Mevlana, Rotterdam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Masjid Mevlana
Mevlana-moskee.jpg
Informasi umum
PrenahNèderlan Rotterdam, Walanda
Koordhinat géografi51°55′16″N 4°26′30″E / 51.9212°N 4.4416°E / 51.9212; 4.4416Koordhinat: 51°55′16″N 4°26′30″E / 51.9212°N 4.4416°E / 51.9212; 4.4416
Afiliasi agamaIslam Sunni
Deskripsi arsitektur
Jinis arsitèkturMasjid
Gaya arsitekturOttoman/Turki
Taun rampung2001
Spesifikasi
Menara2
Dhuwuré menara33.8m

Masjid Mevlana (Walanda: Mevlana Moskee. Basa Turki: Mevlana Camii) ya iku masjid ing kulon lor Rotterdam, Walanda kang mligi nglayani muslim Turki-Walanda. Masjid iki pinilih minangka yasan kang paling disenengi Rotterdam ing taun 2006[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Ulzen 2007, 214-215.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

(in Walanda) Official Website