Markuni casserole

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Macaroni casserole
Soijamakaronilaatikko.JPG
Macaroni casserole baked with cheese
AjanganPasta
Woworan pokokMacaroni, eggs, milk
Buku masakan: Macaroni casserole  Médhia: Macaroni casserole

Kasserol makaroni minangka kaler macaroni panggang. Utamane dikenal minangka olahan sing dimasak ing omah lor Eropa . Yaiku sajian mateng macaroni sing wis dimasak lan campuran endhog lan susu kanthi bahan tambahan kaya daging, sayuran utawa iwak. Biasane digawe nganggo keju lan / utawa potongan roti sing disiram ing ndhuwur.