Marjorie Estiano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marjorie Estiano
Marjorie Estiano 2.jpg
Pratélan latar wuri
Jeneng lairMarjorie Dias de Oliveira
SakaCuritiba, Paraná, Brasil
GénreRock, Pop
PakaryanAktris, penyanyi
Mangsa akarya2003–saiki (actress)
2004–saiki (singer)
LabèlSom Livre (2004-2005)
Universal Music (2005-)
Sing magepokanRede Globo
Malhação
Páginas da Vida
Duas Caras
Caminho das Índias

Marjorie Estiano (lair Marjorie Dias de Oliveira, lair ing Curitiba, Paraná, Brasil, 8 Maret 1982; umur 37 taun) ya iku penyanyi lan aktor filem saka Brazil.l.[1]

Filmografi[besut | besut sumber]

  • 2003: Malhação ... Fabiana[2]
  • 2004 - 2005: Malhação ... Natasha Ferreira[3][4]
  • 2006: Páginas da Vida ... Marina Andrade Rangel[5]
  • 2006: Sob Nova Direção ... Nely Li[6]
  • 2007: Duas Caras ... Maria Paula Fonseca do Nascimento [7]

[8][9][10]

CD[besut | besut sumber]

  • 2005: Marjorie Estiano[27]
  • 2007: Flores, Amores e Bla, blá, blá[28]
  • 2013: Pre-production

DVD[besut | besut sumber]

  • 2005: Marjorie Estiano e Banda ao Vivo[29]

Pranala njaba+ infobox[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. http://www.vagalume.com.br/marjorie-estiano/biografia
  2. http://www.resenhando.com/rg/rg4208.htm
  3. http://noticiasco.terra.com.co/tecnologia/interna/0,,OI285264-EI1487,00.html
  4. http://www.teledramaturgia.com.br/tele/malhacao04b.asp
  5. http://paginasdavida.globo.com/Novela/Paginasdavida/0,,AA1275105-5752,00.html
  6. http://canalviva.globo.com/programas/sob-nova-direcao/videos/2275636.html
  7. http://www.globotvinternational.com/prodDet.asp?prodId=77&catId=1
  8. http://www.globotvinternational.com/prodMulti.asp?prodId=77&mType=24&catId=1
  9. http://memoriaglobo.globo.com/Memoriaglobo/0,27723,GYN0-5273-259133,00.html
  10. http://duascaras.globo.com/Novela/Duascaras/Fiquepordentro/0,,AA1682242-9174,00.html
  11. http://televisao.uol.com.br/ultimas-noticias/2009/06/27/ult4244u3672.jhtm
  12. http://oglobo.globo.com/revista-da-tv/marjorie-estiano-brilha-como-coadjuvante-em-caminho-das-indias-diz-sentir-se-deslocada-3130068
  13. http://papofeminino.uol.com.br/revistas/guia-da-tv/sucesso-absoluto-em-ltigtcaminho-das-indiaslt-igt-marjorie-estiano-fala-com-carinho-da-personagem-ltigttonialt-igt-surpresa-a-atriz-diz-que-no-contato-nas-ruas-com-fas-quase-todos-torcem-pelo-amor-de/
  14. http://estrelando.com.br/celebridades/nota/gravida__majorie_estiano_participa_de_sos_emergencia__-77001.html
  15. http://tvg.globo.com/programas/amor-em-quatro-atos/programa/platb/tag/marjorie-estiano/
  16. http://www.tvtelinha.com/canal-futura-nova-programacao/10611/
  17. http://www.adorocinema.com/filmes/filme-193374
  18. http://www.globotvinternational.com/prodDet.asp?prodId=192&catId=1
  19. http://www.globotvinternational.com/prodMulti.asp?prodId=192&mType=25&catId=1
  20. http://memoriaglobo.globo.com/Memoriaglobo/0,27723,GYN0-5273-278179,00.html
  21. http://tvg.globo.com/novelas/a-vida-da-gente/Bastidores/noticia/2012/01/teve-gente-que-falou-que-se-fosse-minha-irma-me-estapeava-diz-marjorie-estiano.html
  22. http://contigo.abril.com.br/noticias/assista-teaser-de-apneia-filme-com-thaila-ayala-marisol-ribeiro
  23. http://redeglobo.globo.com/novelas/noticia/2012/08/lado-lado-veja-o-visual-de-marjorie-estiano-como-protagonista-laura.html
  24. http://tvg.globo.com/novelas/lado-a-lado/Fique-por-dentro/noticia/2012/08/conheca-historia-de-isabel-e-laura-duas-mulheres-frente-de-seu-tempo.html
  25. http://tvg.globo.com/novelas/lado-a-lado/Bastidores/noticia/2012/08/marjorie-estiano-se-inspira-em-feministas-pioneiras-do-brasil-para-viver-laura.html
  26. http://cinema.uol.com.br/ultnot/2012/03/26/fernanda-montenegro-e-marjorie-estiano-comecam-a-filmar-o-tempo-e-o-vento.jhtm
  27. http://www.vagalume.com.br/marjorie-estiano/discografia
  28. http://letras.mus.br/marjorie-estiano/discografia/
  29. http://www.livrariasaraiva.com.br/produto/188327/marjorie-estiano-e-banda-ao-vivo-dvd