Rede Globo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Rede Globo minangka jaringan televisi Brasil sing diduweni Grupo Globo. Stasiun iki diadegake ing taun 1965 dening Roberto Marinho. Kantor pusaté ing Rio de Janeiro.