Marisa, Pohuwato

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marisa
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiGorontalo
KabupatènPohuwato
Kode Kemendagri75.04.04 Edit the value on Wikidata

Marisa iku kecamatan ing Kabupaten Pohuwato propinsi Gorontalo.

Kabupaten Pohuwato