Marc Pugh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Marc Pugh
Marc Pugh 17-03-2015 1.jpg
Pugh main kanggo AFC Bournemouth ing taun 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marc Anthony Pugh[1]
Tanggal lair (1987-04-02) 2 April 1987 (umur 34)[2]
Papan lair Bacup, Inggris
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[3]
Posisi main Gelandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Shrewsbury Town
Angka 27
Karir nom
0000–2004 Burnley
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2006 Burnley 0 (0)
2005Kidderminster Harriers (nyileh) 5 (1)
2006Kidderminster Harriers (nyileh) 2 (0)
2006–2007 Bury 41 (4)
2007–2009 Shrewsbury Town 44 (4)
2008Luton Town (nyileh) 4 (0)
2009Hereford United (nyileh) 9 (1)
2009–2010 Hereford United 40 (13)
2010–2019 AFC Bournemouth 274 (45)
2019Hull City (nyileh) 14 (3)
2019–2020 Queens Park Rangers 27 (2)
2020– Shrewsbury Town 8 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 21:02, 12 December 2020 (UTC).


Marc Anthony Pugh (lair 2 April 1987) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Gelandhang kanggo Shrewsbury Town.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Updated squads for 2017/18 Premier League confirmed". Premier League. 2 February 2018. Dibukak ing 10 February 2018.
  2. Cithakan:Hugman
  3. "Marc Pugh: Overview". Premier League. Dibukak ing 5 April 2020.